Korvaamattomat - Orkesterin jäsenistö

Vaikka Tero-Petri esiintyy myös yksin koskettimien, samplerin ja kitaran tuella soolona, pääasiallisena musiikin lähteenä on Tero-Petrin levyillä soittava Korvaamattomat -niminen yhtye.

Orkesteriin on ajautunut ja valikoitunut sopivien henkisten ja fyysisten ominaisuuksien perusteella seuraavat henkilöt:

Jakke Aho – Basso ja taustalaulu
Mikke Helenius – Kosketinsoittimet
Mitja Kiviluoma – Kitara
Mika "Moilu" Moilanen – Rummut

Thomas Lilley soitti yhtyeessä kitaraa vuosina 2012-2020.

Yhtyeen jäsenistön soittotaito ja kyky ymmärtää musiikkia on hankittu mm. seuraavissa bändeissä: Limonadi Elohopea, Tuula Amberla, The Skylarks, Russian Love, Jukka Takalo, The Lunatics, Stupor Mundi, J. & Slow Motion, Fuelled, Uhrijuhla, Suleeka, American, 1Love, Kivireki, HÆTAR, Traveling Jones, Magenta Skycode ja The Streams.

Yhtyeeseen voit ottaa yhteyttä mailitse osoitteessa:
kysymys (at) tero-petri.com

Jussi Niemen levyarvio "Olet aina mukana" -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden.

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

  Tero-Petri & Korvaamattomat uuden levyn julkkarikeikalla Turun Dynamossa 4.12.
  Infoa tapahtumasta Facebookissa.

  Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
  Dex Viihde Oy
  044 209 3523
  janne.hietanen
  @dexviihde.fi
"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.Itkuässän video vuodelta 2013.