Vieraskirja

« uudemmat | viestit 1 - 10 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
 
21.03.2017 klo: 19:27
Moro! Esiinnyit taas eduksesi tänään Radio Helsingissä! Pitääpi haarukoida uus levy. Lepakkomieheen en varmaan uskalla tulla, vaikka oot iki-ihanan Tuulan kanssa. Timanttista keikkaa, kuten Njassa toivotti! T: Vanha sössöttäjä
TP VASTAA: Oletpa itsellesi hurjan nimen antanut. Ole armollinen itsellesi, ihminen! Lepakkomiehessä oli huima meininki. Oli kuin jossain kesäklubilla olisi ollut. Njassan kanssa on aina mukavaa jutskata. Keskustelut äityvät filosofisiksi.
 
Kasvokuva 02.11.2016 klo: 06:24
Kai paitaa, mukia ja naamaria tulee sit keikoille myyntiin?
TP VASTAA: No ainakin paitaa pitää ehdottomasti tehdä, miksei mukiakin! Ja naamarin voisikin laittaa PDF:nä jakoon niin pääsee kaikki halukkaat askartelemaan!
 
01.11.2016 klo: 19:27
on Wallander TV-elokuva. Tuolloin vielä pääosassa se-ainut-ja-oikea Rolf Lassgård. Themen takaa löysimme sittemmin ruotsalainen säveltäjän, Conny Malmqvistin https://soundcloud.com/conny-c-a-malmqvist/falsche-f-hrte
20.09.2016 klo: 13:33
Moro, Onko velipoika jossain toiminnassa mukana?
TP VASTAA: Velipojan kanssa kuunnellaan säännöllisesti Kake Randelinin musaa. Toki yhteisistä äänityksistä puhutaan fundeeraamis-asteella.
 
Kiitokset 14.03.2016 klo: 14:14
Hämmentävää. Lumi ei peitä jälkiä tuo edelleen vahvasti mieleen Väärillä jäljillä (1995) leffan ja sen themen. Jotain sitä on ihminen tehnyt oikein kun eskarilainen lauleskelee leikkiessään ?anteeksi erehdyiiiiin varmastikin henkilöstä? ?jätetään järkemmeeee sakkopaikalle? Esiteini valkkaa äiteelle SEN piisin juutuupista. Ottaa etukenon ja esiintyy antaumuksella, hieman ironiaa silmäkulmassa. Jokaisen levyyn ympärille on kertynyt paljon muistoja. Nuoruus ja nolkytluku, perheellistyminen, nykypäivä. Enpä olis arvannut silloin ysiviis millainen reisu tästä tuloo. Kiitokset, Tero-Petri, ensimmäisestä kahdestakymmenestä vuodesta. Kiitokset kuuluvat ehdottomasti myös muille mukana olleille/oleville. Musiikkisi on rikastuttanut elämääni ja näemmä tehnyt vaikutuksen myös jälkipolveen. :D
TP VASTAA: Oi, kiitos! Yritin etsiä tuota Väärillä jäljillä, leffafriikkinä kiinnostaa, mutten löytänyt.
 
25.09.2015 klo: 16:22
Onko seuraavalla levyllä teema?
TP: On siellä johtolanka olemassa. Teemaa ei kannata niin kauheasti korostaa, sillä teemalevy-idea välillä tuo ihmisille ajatuksen sellaisesta turhan vakavasta ja turpeasta levystä. Mutta on siellä tiettyjä teemoja. Palataan asiaan...kyllä tänä vuonna jotain julkaistaan!
 
07.09.2014 klo: 15:21
Kiitos Yo-talon kokemuksesta. Kannatti uhmata flunssaa ja syyspimeitä livemusiikin tähden.
15.08.2014 klo: 07:37
voi näköjään äänestää tuolla: http://omvf.inertica.fi/
Kiitos vinkistä! Eli Oulun musiikkivideofestivaalien sivulla on kansanäänestys vuoden 2014 musiikkivideosta. Jos tykkäsit Itkuässä-videosta, muista numero 151! http://omvf.inertica.fi/
 
19.05.2014 klo: 15:56
...kitara sul oli eilen H2Ö:ssä? Hyvä soundi, oliko se 3/4 osaa ja mikä tarkka malli :)
TP VASTAA: Lippakioskilla oli juu viime kesän ostos, uusi ihana Martin 000-15, johon asennettu K&K:n passiivinen mikki, ei tarvitse edes pattereita. Tykkään! Kitaranostotapahtuma oli myös mieleenjäävä.
 
Onko Telakan keikka 10.04.2014 klo: 17:49
soolo- vai bändikeikka?
TP VASTAA: Oho, sehän oli ihan virallisesti siellä Telakan sivuilla! Juu , soolokeikka on, vierailijoita on toki tulossa, onhan kyseessä Palsafest.
 
« uudemmat | viestit 1 - 10 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
Lähetä viesti:
Otsikko:

Viesti:

Jussi Niemen levyarvio "Olet aina mukana" -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden.

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

  Tero-Petri & Korvaamattomat uuden levyn julkkarikeikalla Turun Dynamossa 4.12.
  Infoa tapahtumasta Facebookissa.

  Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
  Dex Viihde Oy
  044 209 3523
  janne.hietanen
  @dexviihde.fi
"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.Itkuässän video vuodelta 2013.