Tuoreet musiikkivideot

Petri Erkkilä ohjasi ja leikkasi "Oman maailmansa kansalainen" -biisin hyväntuulisen videon, johon lavastaja Timo O. Nenonen rakensi mökin, omat soittimet ja runsaan vinoutuneen tarpeiston. Christoffer Collina kuvasi, Maija Westerholm näytteli, Mikko Siipola valaisi, Suvi Joutsenlahti puvusti, Suvi-Tuuli Kankaanpää kuvasi kehyksissä olevat hahmokuvat ja Jules Suovanen maskeerasi.Vanhat musiikkivideot

”Omaa aikaa” on Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtyeen neljäs video 20.1.2017 julkaistulta ”Parantavat sanat” -levyltä. Sen on käsikirjoittanut, ohjannut ja leikannut tuotantokollektiivi Ann Hexer. Tero-Petri kuvailee videota: ”Tämän laulun sanoitus kertoo vapaudesta, vastuusta ja niiden välillä keinumisesta. Koen, että video myös ottaa kantaa velvollisuuksiin, suuriin odotuksiin ja siihen että raskaan työn raatajallakin on hetkensä jolloin hän saa hengittää kevyesti ja tanssia rauhassa. Videon tekijät ovat löytäneet sanoituksen tarinalle oivan uuden näkökulman”.”Ensilumi”–videon on ohjannut Petri Erkkilä, joka on käsikirjoittanut seikkailun yhdessä Tero-Petri Suovasen kanssa. Yhtyeen ohella maagisessa pallotarinassa nähdään turkulainen animaatioteatteriryhmä Kuuma ankanpoikanen, joka on usealle festarikävijälle tuttu H2ö- ja Ruisrock-festivaaleilta. Komean roolisuorituksen tekee myös Joona Lindberg katutaiteilijana. Videon kuvasi Eemi Lehto.Marraskuussa 2016 julkaistiin uuden levyn toinen digisingle ”Jos mulla on kaikkea”. Videon kuvaukset kestivät kolme vuotta. Sitä kuvattiin mm. Kemijärvellä, Mosambikissä, Espanjassa ja New Yorkissa. Videon idea perustuu Kalle Taivaisen naamarikonseptiin. Petri Erkkilä leikkasi videon yhdessä sen ohjaajien Kalle Taivaisen ja Tero-Petri Suovasen kanssa.Tuotantokollektiivi Ann Hexerin ohjaama ja kuvaama "Ujot moit" musiikkivideo, jonka Hannu Käki valaisi. Naispääosaa esittää Oona Airola. Pääosassa Hertta-koira.Tässä Petri Erkkilän ohjaama video uuden levyn ”Itkuässä” -biisistä. Ihmisiä parhaimillaan, inhimillisinä.Korvaamattomat levyn rakentamisesta valmistui vuonna 2013 myös dokumenttifilmi. Antti Ala-Könni kuvasi prosessia kahden vuoden ajan. Dokumentissa tutustutaan kappaleiden syntymiseen ja kurkkaamaan Tero-Petrin kaksijakoiseen persoonaan. Pinnalta rauhallisesta miehestä paljastuu keikoilla särmikästä hulluutta. Tero-Petrin ja Tuula Amberlan duetto "Vastarannan valoa". Tomi Palsa kuvasi videon. Tero-Petri leikkasi debyyttiohjauksensa.Anssi Ikonen ohjasi syksyllä 2010 nämä neljä studiolive-esitystä, jotka tallennettiin Noise Camp -studiolla.Jussi Niemen levyarvio "Olet aina mukana" -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden.

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

  Tero-Petri & Korvaamattomat uuden levyn julkkarikeikalla Turun Dynamossa 4.12.
  Infoa tapahtumasta Facebookissa.

  Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
  Dex Viihde Oy
  044 209 3523
  janne.hietanen
  @dexviihde.fi